Welkom bij ons bedrijf, Auto Restauratie Jean de Feijter

Op onze website kunt u alle informatie vinden over ons autorestauratie bedrijf. Wij herstellen en restaureren uw klassieker en oldtimer. Op onze website kunt u de autorestauratiewerkzaamheden vinden, u kunt de restauratieprojecten bekijken en nog veel meer! Wij wensen u veel kijk- en leesplezier en tot ziens in Hulst!

Lees meer... Volg ons op Facebook
Auto Restauratie Jean de FeijterFord Prefect 100EMGC GTFiat 500 en MesserschmittPorsche 914Austin HealeyPorsche 911 Targa 3.0Porsche 911 Carrera 3.0Messerschmitt KR 200Auto Restauratie Jean de FeijterFiat 500 L
Demonteren

Demonteren

Een onderdeel van autorestauratie is demonteren:

Wij halen uw klassieker of oldtimer (volledig) uit elkaar en sorteren alle onderdelen. Hier wordt ook direct gekeken of er onderdelen zijn die vervangen of hersteld moeten worden. Bij herstellen van onderdelen, bijvoorbeeld het chassis, wordt stralen toegepast. Bij het stralen van een onderdeel wordt simpel weg alle roest en lak weggehaald door kleine fijne deeltjes in combinatie met hoge druk. Het onderdeel komt er dan blank uit en is dan klaar voor opnieuw aanbrengen van de lak.

Naar het volgende autorestauratie onderdeel.Gerelateerde projecten:

Contact

Auto Restauratie JDF
Steensedijk 100
4561 GP Hulst

+31 (0)6 21198846

 

Meer contactgegevens...