Auto Restauratie Jean de Feijter

Op onze website kunt u alle informatie vinden over ons autorestauratie bedrijf. Wij herstellen en restaureren uw klassieker en oldtimer. Op onze website kunt u de autorestauratiewerkzaamheden vinden, u kunt de restauratieprojecten bekijken en nog veel meer! Wij wensen u veel kijk- en leesplezier en tot ziens in Hulst!

Lees meer... Volg ons op Facebook
Wat doen wij

Wat doen wij

Wij herstellen uw klassieker of oldtimer van een klein deukje tot volledige autorestauratie. Alle auto's zijn bij ons welkom.


Wat is autorestauratie?

Voor de een is het de auto wassen, voor de ander is het de auto tot het laatste schroefje uit elkaar halen en alles daar tussen. Laten wij nou net dat alles doen! Wat u wilt, voeren wij uit! Zo is uw auto, klassieker of oldtimer straks precies zoals u dat wilt. Dat is tenslotte het belangrijkste!

Wij zijn specialist in carrosserie- en plaatwerk voor autorestauratie van klassiekers en oldtimers. Daar valt in grote lijnen onder:

Bij een volledige autorestauratie komt meer kijken. Bijvoorbeeld motor revisie, interieur, ect. Dit besteden wij uit aan derden waar ook de kwaliteit en de wensen van de klant voorop staan.

Wanneer wij met u de mogelijkheden voor uw klassieker of oldtimer bespreken zullen wij u uitleggen welke autorestauratie werkzaamheden wij zullen toepassen.

Uw auto is pas gereed als u 100 % tevreden bent.

Auto Restauratie JDF locatie

Contact

Auto Restauratie JDF
Steensedijk 100
4561 GP Hulst

+31 (0)6 21198846

Meer contactgegevens...