Auto Restauratie Jean de Feijter

Op onze website kunt u alle informatie vinden over ons autorestauratie bedrijf. Wij herstellen en restaureren uw klassieker en oldtimer. Op onze website kunt u de autorestauratiewerkzaamheden vinden, u kunt de restauratieprojecten bekijken en nog veel meer! Wij wensen u veel kijk- en leesplezier en tot ziens in Hulst!

Lees meer... Volg ons op Facebook
Wie zijn wij

Wie zijn wij

Na 25 jaar te werken voor een werkgever heb ik, Jean de Feijter, de stap gezet om een eigen autorestauratie bedrijf te starten. In 2013 ben ik samen met mijn vrouw gestart, samen zorgen wij voor de perfecte restauratie voor uw klassieker of oldtimer!

In de afgelopen 25 jaar heb ik ervaring en kennis opgedaan bij een schade- en herstelbedrijf en bij een oldtimer restauratiebedrijf. Tevens heb ik mijn eigen Pontiac Firebird Trans am Gold Edition  en Porsche 911 Carrera 3.0 volledig gerestaureerd.

Het restaureren van klassiekers en oldtimers is altijd een grote passie geweest. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het restaureren van klassiekers en oldtimers. Het is nu dan ook een droom die waarheid is geworden, een eigen bedrijf in de wereld van oldtimers: Auto Restauratie Jean de Feijter.

Door mijn passie en ervaring voor het vak wordt met de grootste zorg aan uw auto gewerkt. U wenst dat toch ook?
Neem contact met ons op voor een offerte voor uw autorestauratie, of het nu gaat om een deukje of een volledige restauratie!

Houdt onze website en facebook pagina in de gaten voor alle vorderingen van de projecten.

U bent van harte welkom bij ons in Hulst!

Auto Restauratie JDF locatie

Contact

Auto Restauratie JDF
Steensedijk 100
4561 GP Hulst

+31 (0)6 21198846

Meer contactgegevens...